Invajo - Events tool

Verksamt.se LIVE: Starta eget 26/5

Online
26 maj 2021
09:00 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Myndigheterna bakom verksamt.se
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
26 maj 2021
Tid
09:00 - 10:00

Anmälan till verksamt.se LIVE: Starta eget

Det här är ett grundläggande webbinarium om att starta företag. Under 60 minuter kommer myndighetsexperter att sammanfatta den allra viktigaste informationen för dig som funderar på att starta eget.

Har du frågor eller funderingar?
Skicka in din fråga till oss genom att fylla i det här formuläret. Senast en vecka innan webbinariet behöver vi din fråga. De vanligaste frågorna kommer att besvaras under livesändningen efter varje ämnesavsnitt.

Länk till frågeformulär 26 maj  

Efter anmälan 
Obs! När du anmält dig får du mejl skickat till dig med en bekräftelselänk. Du har då 10 minuter på dig att klicka på länken. Först då är din anmälan registrerad och du får då ett mejl med länken till livesändningen av webbinariet.

Webbinariet spelas in och kommer att ligga kvar på samma länk under 13 dagar efter sändningen så att du kan titta på det i efterhand.  

För mer info se: www.verksamt.se/live.

Har du frågor om verksamt.se LIVE: Starta eget, 
skicka e-post till verksamtlive@tillvaxtverket.se

 

Varmt välkommen!
verksamttoppbild8899.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Webbinarium 26/5
26 maj 2021 (07:00)
0
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.