Invajo - Events tool Opprett event for gratis

Body Element Activation Workshop

Scandic Vulkan
Maridalsveien 13A, Oslo
Vis på kart
5 oktober 2019
09:45 - 18:00
Legg til i kalender
Arrangør
Miriam Stener
Påmelding
Dette arrangementet har allerede funnet sted.
Sted
Scandic Vulkan
Dato
5 oktober 2019
Tid
09:45 - 18:00

Er du klar til å få mer livsglede og kraft til å jobbe med livsoppgaven din?

På denne spennende four element profile™ heldagsworkshoppen skapt av Anni og Carsten Sennov jobber du med å aktivere dine personlige element i kroppen.

Du får lære deg hvordan de forskjellige elementene utrykker seg i kroppen din og hva du kan gjøre for å styrke mer av de du har mindre av. 

Når du har balanse på de fire elementene ild, vann, jord og luft vil det kunne hjelpe deg med å styrke din egen materialiseringskraft.

Å få aktivert de fire elementene på et dypere og mer høyfrekvent spirituelt nivå i kroppen din vil kunne ha en positiv effekt også i ditt daglige liv etter workshoppen.

Det at den spirituelle aktiveringen av elementene skjer i en større gruppe vil kunne hjelpe deg til å skape og aktivere energi og kraft på et mye høyere nivå enn hva som hadde vært mulig om du skulle gjort dette hjemme på egen hånd.

Gjennom å oppgradere elementene i kroppen din blir det enklere å skape det du virkelig vil ha i livet, få mer kraft til å jobbe med livsoppgaven din og samtidig kjenne glede mens du gjør det!

Det eneste du trenger å huske på, for at det skal bli mest mulig behagelig for deg, å ta med deg et pledd, et liggeunderlag og din egen kropp.

Hjertelig velkommen skal du være!

NB! Påmeldingen er bindende.

 

default