Invajo - Events tool

När det oförutsedda händer – vad gör jag?

Nolltrefem
Fredsgatan 2, Halmstad
Visa på karta
18 september 2019
11:30 - 13:30
Lägg i kalender
Arrangör
Mindgear och CSR Västsverige
Boka/OSA
Plats
Nolltrefem
Datum
18 september 2019
Tid
11:30 - 13:30

Varmt välkommen till nätverkslunch

När det oförutsedda händer – vad gör jag?

Kriser uppstår, både på jobbet och privat, såväl stora som små. Kriser påverkar både människor och organisationer. Hur kan vi bygga in hållbarhet i organisationen, så att vi kan hantera de kriser som har störst sannolikhet att ske och som får de allvarligaste konsekvenserna?

Välkommen till höstens nätverkslunch där vi lär oss mer om krishantering och själva får utrymme att diskutera frågeställningar som vi egentligen hoppas att vi aldrig kommer behöva ställa oss.  

Vi kommer lyssna till Anders Waldenstedt, grundare av Mindgear som hjälper företag med just krishantering. Anders är före detta polis med lång erfarenhet av att möta människor i kris. Anders har bland annat arbetat med drabbade i samband med tsunamin i Thailand.

”För att veta vad man ska göra när det inträffar en händelse som påverkar företaget negativt bör man skapa en beredskap att hantera oförutsedda händelser på ett förutsebart sätt. Det bästa man kan göra i en krissituation är alltså att vara väl förberedd – på det oförutsägbara.”

För: Medlemmar i CSR Västsverige samt inbjudna gäster

När: Onsdag 18 september klockan 11.30-13.30

Var: Nolltrefem, Fredsgatan 2, Halmstad (Ljungbergska salen, ingång från innergården)

Kostnad: Kostnadsfritt. CSR Västsverige bjuder på lunch. Bjud gärna med en kollega, kund eller samarbetspartner som är nyfiken på hållbar utveckling. Anmäl ert deltagande senast 190913.

 

Tillsammans för affärer och samhällsansvar

 

logga.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Lunchgäst
13 sep 2019 (23:59)
0
CSR Västsverige använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av CSR Västsverige. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, CSR Västsverige samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.