Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

KINNEKULLE RING: TA Testdag + TANU Rond 1 [TimeattackNU.se]

Arrangör
Mikael
Plats
Kinnekulle Ring
Datum
6 - 8 maj 2022
Tid
09:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Välkomna till Kinnekulle Ring 6 – 8 maj, ett Time Attack-event med extra fokus på nybörjare inom bankörning.

En sommar-långhelg att verkligen köra av dig ordentligt på, med massa umgänge i depån mellan dina dagar/pass.

(OBS! Priserna höjs med +500:- för sen anmälan efter 30 april, alla anmälningar är bindande och inga avgifter återbetalas av arrangören. Allt bokat kan säljas/överlåtas fritt.).

Ni som har köpt Pro-paket: Vänligen fyll i allt ni ska ha, även sådant som ingår och är förbetalt i ert paket.

extremesportflyerkinnekulle7927.jpg

På våra arrangemang har vi alltid hög säkerhet i form av bemannade posteringar, ambulans med sjukvårdare, flertalet räddnings/släckbilar med utbildad personal, samt sekretariat- som alltid har trevligt folk på plats.

På plats finns också professionella fotografer och övrig media av hög klass.

FREDAG: TA Testdag: En rabatterad testdag där vi lockar in nya ansikten att prova vårt koncept. Aktiviteter för dig som är nybörjare med coachning. Körmässigt består dagen av upp till 6x 15min grupp-indelade pass över hela dagen.

LÖRDAG: TA Testdag: Våra högkvalitativa testdagar med full tävlingstidtagning, rescue, ambulans och full bemanning runt banan i 5x15min gruppindelade pass över hela dagen. 
LÖRDAG: Tävling - Rond 1 för klassen Club Go!: Det finns möjlighet att du utanför serien kan delta i denna tävling som ett "Wild Card". 

SÖNDAG: Tävling - Rond 1 för för resterande klasser: Det finns möjlighet att du utanför serien kan delta i denna tävling som ett "Wild Card". 

FRÅGOR? Tveka inte att skicka ett mail (anmalan@timeattacknu.se) eller ring Mikael (0738121190) för att få hjälp.

ENTRÉ/PUBLIK: Publik ej tillåten. Anhöriga till tävlande och medlemmar i TANU-klubben är välkomna men får inte vistas i check-in eller i området vid fast lane/utsläppet. Det går lösa en medlemsavgift i TANU-klubben över en helg för 150:-/person, både inför event och på plats. Barn/ungdomar upp till 14 behöver inte lösa medlemskap ihop med vuxen.

Tävlande anmäld förare får 10st medlemspass att fördela bland anhöriga men får endast ha med sig mekaniker i check-in. Annars som enligt ovan.

TIDSSCHEMAN: TBA

FAKTURA: All körning blir inom 24h fakturerad (anmälan är bindande) och skickad till mailen, du får även ett SMS som bekräftar att den skickats och hur du kan betala med Swish eller bankgiro. Köravgiften måste betalas inom 48h.

För privatpersoner gäller priserna som är specificerade.
Om du vill att ett företag eller partner ska betala fakturan som annonsering tillkommer +25% för rätt momssats samt administration. 

LUNCH: Det går beställa matlådor under hela helgen med bra husmanskost i väl tilltagna portioner. Hämtas i sekretariatet under lunch enligt tidsschema.

GRILLMIDDAG: Fredag och lördag går det att beställa grillmat ihop med TANU Crew.

ELSKÅP (480:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan då de hyrs ut av SSK som drar fram skåpen. Priset gäller för hela helgen ömsom enskild dag.

MEDÅKARE/LICENS (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA (KLICKA!) för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i "övrigt" för de ni bokat.

Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning. 

Superior Imports AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Superior Imports AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Superior Imports AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.