Invajo - Events tool

Samtalen som gör dig sömnlös!

IVA Konferenscenter
Grev Turegatan 16, Stockholm
Visa på karta
8 maj 2020
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Mercuri International
Boka/OSA
Plats
IVA Konferenscenter
Datum
8 maj 2020
Tid
07:30 - 09:00

Samtalen som gör dig sömnlös

Vad gör du när halva ledningsgruppen har attitydproblem, en medarbetare sprider falska rykten eller skrivbordsgrannen luktar svett? Vad säger du till medarbetaren som gör att halva kontoret helst vill jobba hemifrån eller till chefen som skaffat svart bälte i härskartekniker?

Tanken på att behöva hantera svåra samtal kan vara anledningen till många sömnlösa nätter och är något de flesta av oss ogillar oavsett om vi är konflikträdda eller inte. Men vad kan konsekvenserna bli när vi undviker de svåra samtalen och istället hoppas på att besvärliga situationer ska blåsa förbi?


Välkommen till ett frukostseminarium om svåra samtal och hur du kan agera förebyggande för att undvika konflikter. Få inspiration kring hur du skapar en god feedbackkultur som förebygger konflikter men också tips hur du hanterar utmanande situationer när de väl uppstår. Du får också praktiska verktyg som hjälper dig att vara proaktiv och handlingskraftig – på rätt sätt – oavsett om du är chef eller medarbetare.

Vad händer när vi slutar ducka för de svåra samtalen och istället använder dem som en möjlighet till att bygga relationer och tillit?

Det här får du med dig från seminariet:

  • Ökad medvetenhet om vad som händer – i dig och i andra - i utmanande situationer
  • Förståelse för hur min egen kommunikation och förhållningssätt påverkar andra
  • Tips och verktyg för att hantera utmanande situationer och svåra samtal
  • Inspiration till hur du slutar att ”lägga locket på”
  • Vikten av eget ansvar

Varmt välkommen!

 

Se videon nedan och upplev känslan av våra frukostseminarier!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Samtalen som gör dig sömnlös
7 maj 2020 (15:00)
0
Mercuri International använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Mercuri International. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Mercuri International samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.