Get people together

Mellansvenskas Höstlovsläger

Backahallen Örebro
Landbotorpsallén 1, Örebro
Visa på karta
31 oktober - 2 november 2019
10:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Arrangör
Mellansvenska Badmintonförbundet
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Backahallen Örebro
Datum
31 oktober - 2 november 2019
Tid
10:00 - 17:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Träningskläder för 8 pass

Mellansvenskas badmintonläger

MBF anordnar nu ett badmintonläger för barn och ungdomar. Ansvarig tränare är Jesper de Waal som kommer ha flera kompetenta hjälptränare på plats.

Lägret riktar sig till barn och ungdomar som i dag tävlar regelbundet och som vill utveckla sitt spel. 

Om huvudtränare Jesper de Waal: Malmö Badmintonklubb. Jag är en elitspelare som sedan två år tillbaka bedriver min satsning i Malmö och Danmark. Arbetar som ensam ansvarig tränare på NIU Badminton på Malmö Idrottsgymnasium samt Malmö Idrottsgrundskola och är dessutom huvudtränare i Malmö och Bjärreds Badmintonklubb. Jag är halvvägs utbildad idrottsvetare där jag bland annat har avklarat kurser i sports coaching och fysiologi. Tillbringat sommaren sju år i rad för träning i Malaysia vilket tillsammans med de två åren i Malmö med danska tränare skapat ett brett synsätt på badminton. Blandning av kunskaper om Malaysisk finess och explosivitet med danskt tempo kan med andra ord utlovas! Mitt mål med varje träning är att du som elev ska lära dig minst en ny sak som du kan ta med dig till nästa träningstillfälle, ett mindset som kräver en väldigt energisk och aktiv ledarstil. Jag ser fram emot att dela med mig av mina kunskaper och hoppas få träna DIG på Mellansvenskas Höstlovsläger! 

Om gästtränare: Aditya Putra: Badminton sportchef, Askim badminton klubb, Göteborg, Badminton coach, Ardiansyah badminton Academy, Bekasi, Indonesia. Badminton coach, Swedish National Team, Malmö, Sweden (MEN’S DOUBLE PROJECT).Badminton assistant Coach, Malmö Badminton Gymnasium. Badminton Coach & Player, BMK Aura, Malmö, Sweden. Badminton Coach & Player, Dian Jaya Club, Bekasi, West Java.

*OBS* För att reservera din plats så måste inbetalning av kostnaden på 500 kr betalas till MBF:S PG konto: 226094-1 senast 19/10-2019. Ange Namn på spelaren samt personnr. Anmälan är bindande och är tyvärr ej återbetalningsbar. Självfallet så går platsen att överlåtas till annan spelare. Vi hoppas att ni har förståelse för detta då lägret är kraftigt subventionerat och anordnas ideellt.

Det finns 25 platser och det är "först till kvarn" principen. MBF kommer ha några platser för andra distrikt att ansöka om, då vi ser möjlighet till bra sparring och utbyte. Spelare från andra distrikt betalar 1000kr.

Om spelare från andra distrikt önskar anmäla sig så maila först till Åsa Hallafors på mail adress svahnflyget@hotmail.com

Lägret är fullt men det går bra att maila för ev reservlista!

MBF:s styrelse önskar er välkomna!

 

*Genom att anmäla ert barn till MBF höstläger godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR* .
Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Mellansvenska Badmintonföreningen officiella hemsida samt övrigt informationsmaterial och sociala medier. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till svahnflyget@hotmail.com