Invajo - Events tool Skapa event gratis

MBF läger

Backahallen Örebro
Landbotorpsallén 1, Örebro
Visa på karta
23 - 24 februari 2019
10:00 - 17:30
Lägg i kalender
Arrangör
Mellansvenska Badmintonförbundet
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Backahallen Örebro
Datum
23 - 24 februari 2019
Tid
10:00 - 17:30
Klädsel
Träningskläder för 6 pass

Mellansvenska badmintonläger

MBF anordnar nu ett badmintonläger för barn och ungdomar. Ansvarig tränare är Marcus Jansson som kommer ha flera kompetenta hjälptränare på plats.

Lägret riktar sig till barn och ungdomar som i dag har viss tävlingserfarenhet och som vill utveckla sitt spel. Spelarnas ålder bör ligga mellan födda åren 2004-2009

Stort fokus kommer att ligga på teknik, fotarbete och spelstrategi. De olika momenten i lägret kommer att ha tydliga syften och mål. 

Om Marcus Jansson: Har tränat en mängd olika klubbar såsom Västerås Eskilstuna, Spånga mfl. Han har gått alla steg på tränareutbildningen. Spelarmeriter: Spelat i  Sveriges landslag och varit rankad topp 80 i världen i singel. Tävlat mycket internationellt med ett antal semifinaler i större tävlingar i Europa. Vunnit ett flertal SM guld.

Marcus anordnar det populära Badmintonlägret i Kuala Lumpur, Malaysia varje sommar. Ett topp läger som gått av stapeln i nära 10 år och iår även med utökade resurser nu är fulltecknat.

Anmälan är bindande och är tyvärr ej återbetalningsbar. Självfallet så går platsen att överlåta om spelaren är sjuk etc. Det är då upp till anmälaren att hitta en ersättare. Vi hoppas att ni har förståelse för detta då lägret är kraftigt subventionerat och anordnas ideellt. 

*OBS* För att reservera din plats så måste inbetalning av kostnaden på 600 kr ske till MBF:S PG konto: 226094-1. Ange Namn på spelaren samt personnr.

Först då är din plats garanterad!

Anmälan och betalning skall senast ske 9/2-2019 , dvs två veckor innan lägret

 

Det finns 22 platser och det är "först till kvarn" principen.

 

MBF:s styrelse önskar er välkomna!