MEGA+ bjuder in till medlemsträff med Tareq Taylor

Arrangör
MEGA+
Plats
Skara Stadshotell
Datum
20 oktober 2022
Tid
18:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

MEGA+ MEDLEMSTRÄFF

#tillsammansförskara

När Skaras nya näringslivsförening MEGA+ bildades i mars 2021 sattes mottot: TILLSAMMANS FÖR SKARA! Att samla alla medlemmar på gemensamma träffar är ett sätt att skapa förutsättningar för just detta, att jobba TILLSAMMANS FÖR SKARA!

Du som är medlem i MEGA+ är välkommen på vårt tredje stormöte för föreningens medlemmar. Nya medlemmar (bli medlem) är också välkomna. Politiker och tjänstepersoner med nyckelfunktioner i kommunen är också inbjudna. Det blir en kväll med inspiration, dialog, mat och mingel för Skaras bästa. Kvällens gäst är välkända programledaren, kocken och inspiratören Tareq Taylor. 

När: Torsdag 20 oktober kl.18.30
Plats: vi träffas hos en av våra medlemmar; Skara Stadshotell

Vi inleder kvällen med en mat och lyssnar därefter till Tareq Taylor.

Anmälan: MEGA+ bjuder på fyra platser per medlemskap. I priset ingår föreläsning, enklare förtäring och dryck. Anmäl medverkan nedan. OBS! Varje deltagare måste anmälas. Det går inte att skriva flera namn på en bokning.

Om ni vill ta med fler än fyra gäster kan det göras mot en kostnad, kontakta Anna.

Tänk på: Meddela eventuell avbokning så snart ni fått förhinder.

Välkomna!

Håkan Persson med styrelse i MEGA+

megalogo.jpg

Evenemanget genomförs efter gällande restriktioner.
Bli medlem 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Anmälan 20 oktober
13 okt 2022 (23:59)
0
Skara kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Skara kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Skara kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.