Invajo - Events tool

MedicPen bolagsstämma

Online
27 april 2021
10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Medicpen
Boka/OSA

MedicPen arrangerar digital investerarträff

I anslutning till MedicPens årsstämma håller VD Jan Andersson ett digitalt anförande onsdagen den 27 april 2021 kl. 10.00. Anmälan måste göras senast den 26/4 2021.
 
För mer information kontakta
MedicPen AB (publ), VD Jan Andersson, Zinkgatan 2, 234 35 Lomma, Sverige, mobil 0733-600166.

 
Om MedicPen
MedicPen utvecklar, tillverkar och säljer helhetslösningar som underlättar för patienter att sköta sin medicinering. Produkterna bygger på MedicPens patenterade innovation om separat hantering av mediciner fram till doseringstillfället. Produkterna ligger i teknikens framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer. Bolaget är noterat på Spotlight Stockmarket och har sitt säte i Lomma.

Besök www.medicpen.com för mer information kring bolaget

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Anmälan investerarpresentation den 27 april
26 april 2021 (23:59)
0
Inka Interactive använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Inka Interactive. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Inka Interactive samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.