Invajo - Events tool Skapa event gratis

Smart digital marknadsföring!

Företagssalongen Karlstad - Elite Stadshotellet
Kungsgatan 22, Karlstad
Visa på karta
25 januari 2018
13:40 - 14:00
Lägg i kalender
Arrangör
Mediamind AB
Boka/OSA
Plats
Företagssalongen Karlstad - Elite Stadshotellet
Datum
25 januari 2018
Tid
13:40 - 14:00

Smart digital marknadsföring!

Att ha full kontroll på sina digitala kanaler är idag ett måste. Kunderna finns på nätet och vi behöver nå dem i alla delar av köpresan, när de söker, när de läser, när de tittar på film och när de engagerar sig i sociala medier. Detta seminarie är till för dig som vill lära dig mer om de olika kanalerna och hur de samspelar.

Om föreläsaren:

Oskar Alm arbetar som seminarie och utbildningsansvarig på Mediamind AB. Med över 
13 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

www.mediamind.se
default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Smart Digital Marknadsföring
25 jan 2018 (13:00)
0
Mediamind AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Mediamind AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Mediamind AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.