Invajo - Events tool

Öppet hus och invigning Maskincentrum i Växjö

Maskincentrum
Rådjursvägen 15, Växjö
Visa på karta
26 - 27 september 2020
Arrangör
Maskincentrum i Bockara Växjö
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!

Öppet hus och invigning Maskincentrum i Växjö

Bürstner Elegance &  Carado A132

Välkommen på öppet hus den 26-27 september. Vi kommer att visa två av husbilsvärldens hetaste nyheter. Se lilla kompakta Carado A132 som med sina 5,95 meter får plats på en vanlig parkeringsplats men ändå har gott om plats för 4 personer. Missa inte heller NYA Bürstner Elegance 2021 med generösa utrymmen, unikt chassi och all tänkbar lyx.

 

burstnerelegance2021maskincentrum1080.jpg

Bürstner Elegance 2021
Två planlösningar, båda på 8.91 m med queensbädd respektive långbädd och Face To Face sittgrupp fram ger en härlig rymd i bilen.
Helt nyutvecklade toalettlösningen INDUS i samarbete med Thetford kommer öka oberoendet ännu mera och vara både mera hygieniskt och vattenbesparande. Spis med el/gas kombination höjer givetvis komforten i köksregionen.
En helt ny lösning för den främre nedfällbara sängen garanterar både smidighet och komfort i alla lägen.
Det rymliga dubbelgolvet ger gott om förvaringsmöjligheter och är givetvis uppvärmt utrymme tack vare Aldepannan.
Ljus och fräsch interiör med flera klädselalternativ i skinn eller textil ger en ombonad känsla.

caradoa13.jpg

Carado A132
Liten men kraftfull! Layouten på denna nya Carado är ett underverk i fråga om rymd. Mindre än 6 meter och gott om plats för 4 personer. Carado har genom åren skapat ett gott renomé med hög kvalitet till ett överkomligt pris. Nu presenteras årets nyhet A132 som väntas bli en storsäljare. Med sin smidiga storlek är den enkel att förflytta även på de minsta gator och gränder. Under vårt öppet hus finns den på plats för visning men vänta inte för länge. Carados husbilar säljer som aldrig förr och 2021 års modellserie är snart helt uppbokad.  

Tryck här för mer detaljerad information om vårt öppna hus