Invajo - Events tool Get people together

En workshop för dig som vill boosta ditt kvalitetssystem

Marketplace STHLM i Högdalen centrum
Högdalsgången 13, Bandhagen
Visa på karta
22 oktober 2020
15:00 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
Marketplace STHLM
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Marketplace STHLM i Högdalen centrum
Datum
22 oktober 2020
Tid
15:00 - 17:00

En workshop för dig som vill för dig som vill banta och boosta ditt kvalitetssystem

Om Eventet

Tycker du att språket i ISO-standarden är ganska krånglig och att det är mycket att dokumentera? Om svaret är ja träffa oss i vår nyrenoverad co-working space i Högdalen centrum så får du våra bästa tips för att rensa i ert kvalitetssystem och få kraft att fokusera på det som behövs göras. Denna workshop arrangeras i ett samarbete med Smart Business Academy och Real8 Consulting Group
 
Vi rekommenderar denna workshop till dig om 
• Du som har ett kvalitetssystem och som inte är nöjd med att det "bara ska hänga på väggen"
• Du som vill förbättra din verksamhet
• Du som tycker det är krångligt med att förstå revisorerna och det ”språk” som används i standarden
• Du som har behöver stöd för att utveckla din verksamhet och förenkla ert kvalitetssystem d v s banta ner det till något som hjälper er varje dag.

Fortfarande intresserad? Kom till vår intensiva eftermiddagsträff:

När: Torsdag den 22a oktober. Kl 15:00-18:00

Var: Marketplace STHLM i Högdalen Centrum, Högdalsgången 13 

Dagens workshop leds av Bashar Yousif (Smart Business Academy) och Jan Orvegård (Real8)

 

أنت مدعو لحضور ورشة عمل مميزة حول 
"وتسهيل العمليات الإدارية في السوق السويدية ISO 9001-2015 كيفية تفعيل نظام الجودة"
.ستحصل على العديد من النصائح والمقترحات حول طرق التركيز على الجودة الإدارية ونقاط القوة لتخفيض العمليات الإدارية في شركتك
الزمان: يوم الخميس الموافق 22/10/2020 الساعة 15.00 حتى 18.00 
 
Marketplace STHLM i Högdalen Centrum, Högdalsgången 13 :المكان
 
:ورشة العمل تستهدف كل من
 من لديهم شهادة نظام الجودة وراغبين في تفعيلها والإستفادة الحقيقية منها - 
 من لديهم الرغبة في تطوير العمل والنظام الإداري في الشركة -
 من لديهم مشاكل في التدقيق الأولي وصعوبة في فهم مصطلحات الجودة -
 من يحتاجون إلى الدعم والمساعدة في تبسيط الإجراءات وتطوير النظام لتتماشى مع العمل اليومي -
 
"لقد تمكنتم من فهم احتياجاتنا وتقديم مقترحات للتطوير بأبسط الطرق ومعا إستطعنا ببساطة إيجاد إجراءات واضحة وطرق عمل فعالة تناسب عملنا اليومي."مقتبس من أحد عملائنا
 
.نحن بإنتظاركم يوم الخميس 22 أكتوبر الساعة 15:00-18:00 لنقدم لك المساعدة والمقترحات حول طرق المتابعة والإستمرار.. ومقابلة بعض عملائنا في إستراحة القهوة

 

basharsircle.pngOm Bashar Yousif 

Bashar är en social entreprenör och filantrop. Bashar är grundaren och verkställande direktören för New Life AB och för B Groupo företagskoncern, inklusive sex företag inom olika branscher men fokuserade inom social integration och företagens sociala ansvar. Han är en innovativ och strategisk branschledare och rådgivare i många svenska institut och kommittéer.

Bashar brinner för social integration och entreprenörskap och hans dagliga och volontärarbete som han deltar i är centraliserade kring idén att alla förtjänar samma chanser och möjligheter i livet oavsett nationalitet och samhällsbakgrund. För att belöna sitt arbete har Bashar fått priset Årets Pionjär på Årets Nybyggare 2018.

Bashar har lång erfarenhet av ledarskap, projektledning, affärsutveckling och internationell handel. Han har relevant bakgrund inom strategisk planering och kvalitetsledning (ISO). Hans genomtänkta analytiska tänkande och fördjupade kunskaper om affärspraxis i både Sverige och Mellanöstern har gjort det möjligt för honom att samarbeta med både svenska och internationella regeringstjänstemän på högsta nivå.

Bashar har gått med ett socialt studieprogram i Irak och fått Master in Business Administrations på Qualitas Business Academy. Han har studerat “LSS Act” om stöd och service för funktionshindrade i Sverige och har fått yrkescertifikat inom personalhantering på Cambridge Training College. Bashar är en certifierad Qualifying Management-rådgivare och äger professionella certifikat i QMS ISO 9001: 2015 Transition and Auditor, IRCA (UK) och in Total Quality Management (TQM).

 

jan.pngOm Jan Orvegård

Jan är vVD och grundare av Real8 Consulting Group. Han är diplomerad coach har stor erfarenhet inom verksamhetsutveckling och kvalitet. Genom tre VD-uppdrag har han konstant utvecklat sin övertygelse att alla vill göra sitt bästa och upptäckt att hemligheten för ledarskap är att inte förstöra medarbetarnas inneboende glöd och motivation. Genom sina uppdrag har han arbetat med fokus på medarbetarnas utveckling, mod och samverkan.

Han brinner för att skapa resultat i andra och hans passion är att skapa förutsättningar för människor att växa och vidareutveckla de inre drivkrafterna.

Jan har bl a varit VD för kvalitetsutvecklingsbolaget C2 Management som guidar och leder bolag till bättre styrning av sina verksamheter. C2 Management hade själva vad som sas vara "världens tunnaste ISO certifierade kvalitetsledningssystem". Vilket bl a ledde till att de senare kunde erhålla SIQs Utmärkelsen Svensk Kvalitet.

 

Träffa oss och en av våra kunder torsdagen den 22a oktober Kl 15:00-17:00.
Vi bjuder på fika och tips för hur du ska gå vidare.
 

"Ni förstår oss och kan förklara på ett enkelt sätt vad vi behöver göra för att bli bättre. Så enkelt att vi kan skapa tydligare rutiner och effektivare arbetssätt som vi har nytta av varje dag" säger en av våra kunder. 
 
Varmt välkommen!