Invajo - Events tool Skapa event gratis

Frukost med Johan Norén på Saluhallen Slakteriet

Saluhallen Slakteriet
Slakterigatan 6-10, Västerås
Visa på karta
23 maj 2019
08:00 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Manpower & Experis
Boka/OSA
Plats
Saluhallen Slakteriet
Datum
23 maj 2019
Tid
08:00 - 10:00

Experis & Manpower bjuder in till frukost för ökad arbetsglädje och ökad produktivitet genom minskad stress

Experis och Manpower i Västerås bjuder in till en insipirerande föreläsning och god närproducerad frukost serverad av våra vänner på Saluhallen Slakteriet.

Johan Norén föreläser om produktivitet & hållbart arbete, kopplat till arbetsglädje. En inspirerande och energirik föreläsning om vikten av eget ansvar och att bidra för att skapa arbetsglädje och bevara friskfaktorerna för att skapa en långtidsfrisk arbetsplats med produktiva och välmående medarbetare.

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad."

Anmäl dig nedan och ta gärna med dina chefskollegor eller varför inte bjuda med hela ledningsgruppen.

Vi ses den 23 maj! Varmt välkommen önskar,

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukost med Johan Norén
23 maj 2019 (08:00)
0
Manpower AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Manpower AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Manpower AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.