Invajo - Events tool Skapa event gratis

MSS Seglarskola 2019

Malmö Segelsällskap
Bryggövägen 1, Limhamn
Visa på karta
23 april - 1 september 2019
Arrangör
Malmö Segelsällskap
Boka/OSA
Plats
Malmö Segelsällskap
Datum
23 april - 1 september 2019
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Flytväst
Åldersgräns
7år

MSS Seglarskola 2019

Välkommen till bokningen av 2019 årkurser i MSS Seglarskola!

För att enklast boka väljs datum nedan så sorteras kurserna ut på vilka kurser som startar det datumet. MSS Seglarskola tar en bokningsavgift för de kurser som erbjuds, denna avgift garanterar en plats på kursen som bokas. Mer information om kursernas innehåll samt pris och information om MSS Seglarskola hittas under flikarna/menyn ovan.

Bokningsmöjligheterna för varje kurs stängs 2 veckor innan kursstart, önskas deltagande vänligen maila Seglarskolan. Fakturan och Informationsbrev skickas ut 2 veckor innan för sommarkurserna och 1 vecka innan för Höstkursrena. 

Väntelista
Kommer appliceras när kursen är full och öppnar upp i turordning vid eventuell utebliven betalning och avbokning av anmälda deltagare. Sätter du upp dig på denna kommer du automatisk få ett medelande att en plats finns tillgänglig för bokning.

 

OBS!

Avgiften nedan är endast en bokningsavgift som säkerställer din plats i vald kurs.

Som målsman väljer du att boka "Jag bokar åt annan" och fyller i dina egna uppgifter och därefter i ditt/dina barns uppgifter. Vi kommer i ett senare skede vid be om ditt personnummer för att försäkringar ska gälla, rätt kontaktuppgifter återfinns från SPAR-registret samt att eventuell avgift kommer rätt person tillhandla.

Bokning
Datum
Pris (ex. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Malmö Segel Sällskap använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Malmö Segel Sällskap. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Malmö Segel Sällskap samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.