Invajo - Events tool Get people together

MSS Seglarskola 2019

Malmö Segelsällskap
Bryggövägen 1, Limhamn
Visa på karta
23 april - 1 september 2019
Arrangör
Malmö Segelsällskap
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Malmö Segelsällskap
Datum
23 april - 1 september 2019
Bifogade dokument (1)
Klädsel
Flytväst
Åldersgräns
7år

MSS Seglarskola 2019

Välkommen till bokningen av 2019 årkurser i MSS Seglarskola!

För att enklast boka väljs datum nedan så sorteras kurserna ut på vilka kurser som startar det datumet. MSS Seglarskola tar en bokningsavgift för de kurser som erbjuds, denna avgift garanterar en plats på kursen som bokas. Mer information om kursernas innehåll samt pris och information om MSS Seglarskola hittas under flikarna/menyn ovan.

Bokningsmöjligheterna för varje kurs stängs 2 veckor innan kursstart, önskas deltagande vänligen maila Seglarskolan. Fakturan och Informationsbrev skickas ut 2 veckor innan för sommarkurserna och 1 vecka innan för Höstkursrena. 

Väntelista
Kommer appliceras när kursen är full och öppnar upp i turordning vid eventuell utebliven betalning och avbokning av anmälda deltagare. Sätter du upp dig på denna kommer du automatisk få ett medelande att en plats finns tillgänglig för bokning.

 

OBS!

Avgiften nedan är endast en bokningsavgift som säkerställer din plats i vald kurs.

Som målsman väljer du att boka "Jag bokar åt annan" och fyller i dina egna uppgifter och därefter i ditt/dina barns uppgifter. Vi kommer i ett senare skede vid be om ditt personnummer för att försäkringar ska gälla, rätt kontaktuppgifter återfinns från SPAR-registret samt att eventuell avgift kommer rätt person tillhandla.