Invajo - Events tool

Branschdagen 2018

Berns Salonger
Näckströmsgatan 8, Stockholm
Visa på karta
16 november 2018
11:00
Lägg i kalender
Arrangör
Mäklarsamfundet
Boka/OSA
Plats
Berns Salonger
Datum
16 november 2018
Tid
11:00

Branschdagen 2018 på Berns Salonger

Välkommen tilll Branschdagen 2018 – HELA BRANSCHENS MÖTESPLATS!

Den 16 november bjuder Mäklarsamfundet in till årets Branschdag 2018. Vi har laddat en halvdag till max med inspiration, kunskap och nya idéer. Kom och trängs med spännande utställare och minglande branschkollegor, lyssna på kunskapstunga och inspirerande föreläsningar och avsluta dagen med en trerättersmiddag i anrika Berns Salonger. Coverbandet Bad Influence står för musiken under kvällen. Se program för mer info.

Branschdagen anordnas som en del av Mäklarsamfundets hundraårsfirande, och ersätter för Stockholmskretsens medlemmar den roadshow som besöker övriga kretsar under 2018 och 2019. Därför får medlem tillhörande Mäklarsamfundets Stockholmskrets möjlighet att lösa biljett till branschdagen för subventionerat pris.

Anmäl dig och säkra din plats på hela branschens mötesplats nu!

För att se orter, datum och program för Mäklarsamfundets roadshow, klicka här.

Bokning
Antal
Branschdagen - dag 12.00-18.30, pris 500 kr ex moms
0
Branschdagen - middag från 19.00, pris 1 000 kr ex moms
0
Branschdagen - dag/kväll, paketpris 1 300 kr ex moms
0
Medlemmar i Stockholmskretsen paketpris Branschdagen - dag/kväll, 1 000 kr ex moms
0
Mäklarsamfundet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Mäklarsamfundet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Mäklarsamfundet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.