Invajo - Events tool

Århundradets Mäklarfest

Stadshuset
Hantverkargatan 1, Stockholm
Visa på karta
24 maj 2019
17:30
Lägg i kalender
Arrangör
Mäklarsamfundet
Boka/OSA

Århundradets Mäklarfest - en afton i glamourens tecken!

Anmälan är öppen! Du har säkert märkt att det tisslats och tasslats om en särskild kväll i maj ett bra tag nu. Du har hört att den kommer att bli något alldeles särskilt. En sån där försommarkväll att minnas. En minnesvärd afton – inte bara för dig och dina kollegor, utan för hela vår bransch. Århundradets mäklarfest.

Efter nästan ett helt års firande med nedslag i många svenska städer når nämligen Mäklarsamfundets hundraårsfirande sitt crescendo den 24 maj. Med pompa och ståt slår vi upp de pampiga svarteksportarna till Stockholms Stadshus och självklart är just du bjuden till denna tidsresa. För vi äntrar inte bara det storslagna Stadshuset, vi färdas också bakåt i tiden till Mäklarsamfundets unga dagar och får uppleva en kväll i det glada 20-talets anda. Med fjädrar, dansare, den glada livejazzen och den alldeles oförglömligt glamourösa stämningen. 

Kvällen börjar klockan 18.00 med fördrink i Gyllene Salen innan vi slår oss ned med branschkollegor och vänner för att avnjuta en trerättersmeny komponerad av Stadshuskällaren, köket bakom Nobelmiddagen. Efter middagen fortsätter vår tidsresa då vi låter nattens första timmar och en av Sveriges mest välkända DJ:s svepa oss åter till Gyllene Salen och det blomstrande 2019.

Vad: Århundradets Mäklarfest – Mäklarsamfundet 100 år
Var: Stockholms Stadshus
När: 24 maj kl. 17:30 - 01:00
Klädsel: Kavaj (ej jeans, gymnastikskor). Klä dig gärna tidstypiskt!
Pris: 600 kr exkl. moms för medlem i Mäklarsamfundet. En medföljande till medlem är välkommen till samma pris och anmäls nedan för att erhålla en QR-kod.
Pris övriga: 1 600 kr exkl. moms

QR-koden du får vid anmälan är din biljett, glöm inte den.

För dig som reser till Stockholm för att fira med oss har vi ordnat hotellreservationer i olika prisklasser, men alla med fina rabatter från vår samarbetspartner Nordic Choice Hotels. Vi har bokningar på följande hotell:
Clarion Hotel Amaranten
Clarion Hotel Sign
Hotel At Six

Boka hotell här. 

PS. Du glömmer väl inte att Mäklarsamfundets årsmöte hålls samma dag i samma stad, den 24 maj på Hotel At Six, Brunkebergstorg. Ta chansen att förena nytta med nöje! Gör din röst hörd på årsmötet och avsluta med en oförglömlig helkväll tillsammans med branschkollegor på Stadshuset.

Mer information och länk till anmälan årsmöte

Kan du inte vänta? Vi förstår. Låt Frank Martini och hans stilsäkra band ta dig tillbaka till 20-talet redan nu genom att se på klippet från Nalen nedan!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Medlem och en medföljande 600 kr + moms/person - Århundradets Mäklarfest
24 april 2019 (23:59)
0
Övriga 1 600 kr + moms - Århundradets Mäklarfest
24 april 2019 (23:59)
0
Mäklarsamfundet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Mäklarsamfundet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Mäklarsamfundet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.