Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
MÄN
Plats
Föreningshuset Fontänen
Datum
24 augusti 2019
Tid
12:00 - 13:30

"Det jag fick vara med om i förmiddags
har växt i mig
nu timmarna efter. En sal
proppfull med män som vill förändring
och självrannsakan. Samtal som jag
aldrig riktigt haft. Att få vara sårbar inför
och buren av andra män. Något flyttades
i mig idag.“

Orden kommer från Mattias Nordkvist, en av många skådespelare som deltog i MÄNs #eftermetoo-möte på Södra Teatern i Stockholm. Nu kommer vår samtalsturné till Linköpings stadsfest. Du som är man har en historisk möjlighet att bli en del av lösningen.

Kom och lyssna på andra män och samtala på ett sätt du kanske aldrig har gjort förut. Du behöver inte ha några förkunskaper. Du behöver bara säga: “Det är nog nu.” 

Nu skapar vi förändring, tillsammans. 

Alla kön välkomna
Vi riktar oss framför allt till män, men på det här mötet är alla kön välkomna. Framtiden är jämställd – vi skapar den tillsammans. Du som ser dig som man kan gå med i en #eftermetoo-samtalsgrupp på plats. 

Välkommen till vår samtalsrörelse
Mötet är en del av vår turné #eftermetoo - samtal för #allamän, som finansieras av Postkodstiftelsen. I projektet sätter vi tusentals män i samtal #eftermetoo. Vi kallar det #eftermetoo för att det finns ett före och ett efter. Aldrig mer kan vi män säga att vi inte visste.

Vi bjuder på lunch. Välkomna!

#brinnförjosefin #krokaarm #jagtackarnej #eftermetoo #postkodeffektenKvällen är en del av projektet #Eftermetoo - samtal för alla män, som finansieras av Postkodstiftelsen.
I projektet sätter vi 1500 män i samtal i 20 städer. Läs mer på www.män.se.

Kommentera

MÄN använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av MÄN. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, MÄN samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.