Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
MÄN
Plats
Bokmässan
Datum
29 september 2019
Tid
11:00 - 13:00

Metoo - andra vågen

*Poetisk inledning av Eun-young Jin.*

Efter dokumentären om Josefin Nilsson under våren 2019 fick metoo-rörelsen ny fart inom kulturvärlden och fler män än tidigare engagerade sig och tog ställning mot mäns våld. Nu bjuder Bokmässan tillsammans med organisationen MÄN in alla män till ett stormöte med fokus på kulturvärlden i allmänhet och litteraturbranschen i synnerhet.

Vad kan vi göra för att bryta tystnadskulturen och hur kan män vara en del av lösningen?

Stormötet består av ett panelsamtal med inbjudna gäster (45 min) samt en efterföljande workshop med självreflekterande samtal enligt MÄNs metod Lilla rummet, och pågår till klockan 13.00.

Mötet riktar sig främst till män, men alla kön är välkomna.

Medverkande: PATRIK LUNDBERG, journalist och författare, MATS SÖDERLUND, författare och poet, ALEXANDER KARIM, skådespelare och författare samt ATILLA YOLDAS, journalist och författare. Moderator: HANNA NAVIER, kommunikationschef på MÄN.

Eventet ingår i entrébiljetten till Bokmässan. 

MÄN använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av MÄN. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, MÄN samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.