Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
MÄN
Plats
Växhuset
Datum
28 mars 2019
Tid
18:00 - 20:30

#EFTERMETOO VÄSTERÅS

ETT ÅR EFTER #METOO - NU BJUDER VI IN ALLA MÄN TILL SAMTAL

För ett år sedan samlades ett hundratal män på stormöte under #metoo. Det var början på en växande samtalsrörelse. Ett år senare är det dags igen. Vi kallar det #eftermetoo för att det finns ett före och ett efter. Aldrig mer kan vi män säga att vi inte visste.

Ett år efter #metoo ser vi att rörelsen har skapat ett historiskt utrymme för förändring hos män. På vår samtalskväll får du lyssna på andra mäns berättelser. Vi erbjuder också ett tryggt rum där du själv får dela med dig av dina erfarenheter – om du vill. Du behöver inte ha några förkunskaper, du behöver bara känna en vilja att vara med och förändra.

Stor förändring börjar med små samtal. Nu börjar vi prata om det som betyder något.

Välkommen!

--------


Kvällen är en del av projektet #Eftermetoo - samtal för alla män, som finansieras av Postkodstiftelsen.
I projektet sätter vi 1500 män i samtal i 20 städer. Läs mer på www.män.se.

MÄN använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av MÄN. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, MÄN samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.