Invajo - Events tool Skapa event gratis

Efter #metoo - MÄN bjuder #allamän till samtal

ABF Stockholm
Sveavägen 41
Visa på karta
19 november 2017
14:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
MÄN
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
ABF Stockholm
Adress
Datum
19 november 2017
Tid
14:00 - 16:00
Bifogade dokument (1)

På mansdagen - förändrande samtal mellan #allamän

Efter #metoo vill många män engagera sig. Många vet inte riktigt hur de ska börja. Därför har vi tagit fram ett samtalsmaterial där vi bjuder in #allamän till samtal i trygga rum. Alla ni som missade succékvällen den 31 oktober  - nu har ni en ny chans! Under eftermiddagen på internationella mansdagen den 19 november är du välkommen på ett stort feministiskt #metoo-event. Alla som ser sig som män är välkomna – nu pratar vi om det som verkligen betyder något.

Efter #metoo har män över hela världen börjat dela med sig av förövarberättelser under olika hashtags. Det vittnar om att vi män som grupp har börjat fråga oss – hur kan jag ha bidragit till det lidande som #metoo sätter fingret på? Kanske har du börjat reflektera över dig själv och kanske minns du saker du gjort eller sagt som du efteråt har ångrat? Eller stunder när du inte agerade när du kanske efteråt kände att du borde ha gjort något.

Vi på MÄN vill nu erbjuda trygga platser där den här typen av samtal kan ske. Platser där du, tillsammans med andra män och killar, får chans till självreflektion. Där vi kan lära oss av varandra och tydliggöra vilka sorts människor vi vill vara framöver.

Välkommen på en kväll där våra erfarna samtalsledare och aktivister leder ett samtal om #metoo och hur vi kan föra samtal med varandra. Vi delar med oss av personliga tankar i mindre grupper, och du kan gå med i en samtalsgrupp på plats. Du som hellre vill samla nära vänner får tips, råd och material att ta med dig hem, så att du kan sätta igång på egen hand!


ABF informerar om hur du kan starta samtalsgrupp i form av en studiecirkel och vilka fördelar det ger.

Välkommen!

 

default