Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
MÄN
Plats
Online
Datum
3 juni 2020
Tid
18:00 - 19:30
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Digital workshop: Män som köper sex

Den senaste tiden har frågan om prostitution återigen blivit aktuell. I polistillslag har både kända och okända män gripits. Politiker diskuterar skärpningar av straffen för sexköp. Men varför köper män sex? Finns det någon koppling mellan porr och prostitution? Och kanske viktigast av allt: vad kan vi göra för att se till att prostitution och andra former av våld mot kvinnor upphör?

Välkomna till en digital workshop om prostitution med MÄN. Vår medarbetare Svante Tidholm gjorde 2010 dokumentärfilmen Som en Pascha om Europas största bordell och har sedan 2014 arbetat på MÄN med FATTA MAN och nu Mannen Myten. Under kvällen berättar han om MÄNs syn på prostitution och det positionspapper kring porr och prostitution som MÄNs medlemmar antog 2019. Under mötet får du även möjlighet att testa MÄNs samtalsmetod “Lilla rummet”.

Hur ansluter jag till mötet?
Anmäl dig här på sidan och ange din mejladress. Samma dag som eventet äger rum får du en inbjudan via mejl till ett videomöte med det digtala mötesverktyget Zoom.

MÄN använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av MÄN. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, MÄN samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.