Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Sälja gården?

Arrangör
LRF Konsult i samarbete med SEB
Plats
Best Western Hotel
Datum
19 april 2018
Tid
17:30 - 20:30

Inbjudan till en kväll som belyser frågan att sälja gården

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Sannolikt har beslutet föranletts av mycket funderande och kanske även diskussion inom familjen. Erfarenhet från att sälja saknas ofta helt. Hur förbereds exempelvis en försäljning? Och vad är bäst skattemässigt?


Att söka professionell rådgivning i samband med försäljningen kan vara en väl värd investering. Kanske har gården funnits i släkten
under lång tid och hunnit stiga betydligt i värde. Fortsatt förräntning av frigjort kapital blir allt som oftast en fråga att ta ställning till.

För att hjälpa dig med dina frågor vill vi tillsammans med vår samarbetspartner SEB bjuda in dig till en kväll där du, din skog- och lantbruksfastighet och framtiden står i fokus.

Under kvällen belyser vi bland annat följande ämnen:


• Hur höjer jag värdet på min fastighet på kort och lång sikt?
• Samägande och eventuell problematik kring det
• Skogs- och åkermarkspriser
• Hur förräntar jag försäljningslikviden utifrån mina behov?


Vi bjuder på enklare förtäring, kvällen är kostnadsfri, dock med begränsat antal platser.

Välkommen idag med din anmälan!

LRF Konsult använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av LRF Konsult. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, LRF Konsult samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.