Invajo - Events tool

Skog i centrum

LRF Konsult
Franzéngatan 6, Stockholm
Visa på karta
27 september 2018
18:00 - 20:00
Lägg i kalender
Arrangör
LRF Konsult i samarbete med Handelsbanken
Boka/OSA

Välkommen på skogskväll

LRF Konsult och Handelsbanken hälsar dig och en vän varmt välkommen för att träffa oss och ta del av värdefull information som rör ditt skogsägande.


Under kvällen får ni ta del av information som rör intrång och äganderätt, samt det senaste som rör skogsbeskattning. Naturligtvis så ges det också möjlighet att ställa frågor samt mingla med oss och andra skogsägare.

Program

  • Enklare tilltugg serveras och vi hälsar välkomna och presenterar kvällen

  • Emma Berglund, ansvarig för samhällskontakter på LRF Skogsägarna, informerar om det ständigt aktuella ämnet intrång och äganderätt.

  • Urban Rydin, Skattechef LRF Konsult, delar med sig av det senaste som rör skogsbeskattning.


Väl mött!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Skog i centrum
20 sep 2018 (23:59)
Stängd
LRF Konsult använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av LRF Konsult. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, LRF Konsult samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.