Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Småföretagens Lönsamhet

Arrangör
LRF Konsult
Plats
Elisefarm Golf Club
Datum
18 april 2018
Tid
17:00 - 19:00

Rekordår för småföretagare

2017 blev ytterligare ett rekordår för svenska småföretags lönsamhet enligt rapporten Småföretagens Lönsamhet som tas fram av LRF Konsult. 

Som företagare gäller det att ha koll på trender och bemöta förändrade kundbeteenden och preferenser. Ny teknik och digitaliseringen skapar både hot och möjligheter. Småföretagaren behöver ständigt fundera över hur de ska nå nya kunder, komma in på nya marknader, effektivisera och utveckla verksamheten. För att dra nytta av ett gynnsamt läge gäller det att ha en tydlig plan för sitt företag.

Välkommen till Elisefarm Golfrestaurang där vi bjuder på lättare förtäring och berättar mer om detta.

Onsdag 18 april kl 17-19

Träffen är kostnadsfri men begränsat antal platser, så anmäl dig redan idag!

Varm välkommen!

LRF Konsult använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av LRF Konsult. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, LRF Konsult samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.