Invajo - Events tool

Ägarskifte & skatteplanering Almedalsveckan

LRF Konsult
Söderväg 1D, Visby
Visa på karta
4 juli 2018
Arrangör
LRF Konsult
Boka/OSA

Välkommen på seminarier under Almedalsveckan!

Träffa våra experter Urban Rydin, Maria Rommerud och Katarina Bartels och lyssna till två intressanta seminarier på temat generations- och ägarskifte samt skatteplanering. 

bildurbanmariakatarina500x185.jpg

Seminarie 1 - Så genomför du ett generationsskifte på bästa sätt


ONSDAGEN 4 JULI KL 11.30-13.00 

Under de närmsta 10 åren kommer så många företagare som mellan 100 000 och 200 000 få nya ägare. Det är med andra ord en otrolig viktig överlevnadsfråga för Sverige att dessa skiften kan genomföras på ett optimalt sätt för såväl överlåtare som övertagare. 

Generationsskifte i ett företag är stort steg för de flesta företagare. På ett avgörande sätt påverkar ett ägarskifte de inblandade parternas levnadsvillkor, framtida inkomster och möjligheter att förverkliga mål och ambitioner. Vi belyser vad som är viktigt att tänka på och ger dig de bästa råden för att ett skifte ska ske på absolut bästa och smidigaste sätt.

Tyngdpunkten på seminariet kommer att vara skifte av företag med fastighetsägande, men även ägarledda fåmansföretag kommer att beröras.

 

Seminarie 2 - Sverige – ett skatteparadis för småföretagare


ONSDAGEN 4 JULI KL 17.00-18.30 

Under seminariet kommer du att få de skarpaste tipsen om hur du skattemässigt optimerar ditt vinstuttag och vilka kostnader som är avdragsgilla.

Du kommer få klart för dig om du behöver vara orolig för Skatteverkets försök att förmånsbeskatta möjligheten att använda näringstillgångar privat och vilka konsekvenser det medför.

Plats och villkor

Båda seminarierna äger rum hos LRF Konsult, Söderväg 1 D, Visby

 

Pris 100 kr (exkl moms). Smörgås och dryck ingår. 

OBS! Begränsat antal platser. 
 

Varmt välkomna!

Bokning
Datum
Pris (ex. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
LRF Konsult använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av LRF Konsult. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, LRF Konsult samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.