Invajo - Events tool

Frukostseminarium om stadsbyggnad med lokalförvaltningen

Arrangör
Lokalförvaltningen
Plats
Lilla Bommen 1, Våning 2026 på våning 13 i höghuset Läppstiftet
Datum
31 oktober 2019
Tid
07:30 - 10:30

Lokalförvaltningen bjuder in till frukostträff

Temat på vår frukostseminarium är att bygga livsmiljöer i en tät stad.
Vad innebär förtätning av staden och hur utformar man en stad optimalt med plats för människor och samhällsservice?

Bo Tönnquist, extern föreläsare, kommer att tala om sin nya bok som handlar om mötet mellan agila metoder och projektmetodiken. I boken tar han också upp portföljhantering och programstyrning och tar programmet Hållbar mobilitet och goda stadsmiljöer i Göteborg som exempel.

Mattias Joklint, projektledare på lokalförvaltningen, talar om erfarenheter kring att skapa miljöer för skolor och förskolor i den täta staden. Hur kan man jobba, vilka svårigheter står vi inför och vad kan vi åstadkomma?
 

Tema: Att bygga livsmiljöer i tät stad.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostseminarium
29 okt 2019 (23:59)
Fullbokat
Lokalförvaltningen använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lokalförvaltningen. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lokalförvaltningen samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.