Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Är jobbet värt att dö för?

Arrangör
Linkura och Arbetsmiljöakademin
Plats
Openlab Konferens
Datum
21 februari 2019
Tid
07:30 - 09:00

Frukostseminarium med Linkura och Arbetsmiljöakademin

Är jobbet värt att dö för? Anders Tjernvik, forskare och docent på Linkura, tillsammans med Marita Tirén, organisationskonsult och legitimerad psykolog på Arbetsmiljöakademin, pratar om stressens påverkan i arbetslivet. Eller snarare den stora bristen på återhämtning vi ser.

Under seminariet får du ta del av risk- och friskfaktorer i arbetsmiljön. Kan motivation och välmående drivas i samspel med OSA (föreskriften organisatorisk och social arbetsmiljö 2015:4)? Hur kan medarbetarnas produktion ökas med god arbetsmiljö? Kan ständig tillgänglighet, höga krav och förändringar i organisationen hanteras annorlunda än idag? Du får med dig konkreta förslag till stöd för dig och dina medarbetare.

Vi pratar bland annat om:
  • Bakgrund och förklaring av kroppens reaktioner på stress.
  • Statistik från Linkura-rapporten 2019. Varför får vi inte tillräckligt med återhämtning idag?
  • Är jobbet värt att dö för? Eller bli sjuk för? Praktiska tips, råd och erfarenheter för individer/medarbetare.

Kom ihåg att stress inte är farligt, men brist på återhämtning är det!

Linkura AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Linkura AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Linkura AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.