Invajo - Events tool

Dags för hjärnvila?

Hur du bryter vardagens mentala intensitet

Ett sätt att bryta den mentala intensiteten är att ge dig själv utrymme för micropauser. Det behöver inte vara långa pauser, snarare några djupa andetag. När du lugnt går till kopieringsmaskinen. Skjuter ut stolen från skrivbordet. Njuter av solskenet i ansiktet. Står stilla vid ett rödljus. Då skapar du hjärnvila.


Välkommen till ett nytt webbinarium på temat hjärnvila!

Du kommer under föreläsningen få med dig:

  • Var begreppet "hjärnvila" kommer ifrån och varför det är så trendigt

  • Hjärnvilans positiva effekter

  • Tre konkreta tips för att skapa mer hjärnvila

Webbinariumet riktar sig till dig som söker en bättre balans i vardagen, för dig själv eller i din roll som ledare. Vi är övertygade om att de flesta idag har behov av mer hjärnvila. Bjud in någon du tror behöver det lite extra. Kanske en vän, förälder, chef, sambo, medarbetare, partner, make eller kollega.

Du är också varmt välkommen att skicka frågor via mejl eller chatt både inför och under webinariet.

Vi finns här för dig!

 

Webbinariet är kostnadsfritt och länk skickas ut via mail strax innan vi startar!

Bokning
Antal
Webbinarium
0
Linkura AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Linkura AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Linkura AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.