Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Petra Juhlin
Plats
Visual Arena
Datum
20 november 2019
Tid
11:30 - 14:30

Normviz - normkritisk visualisering i arkitektur och stadsutveckling

Välkommen till lunchseminarium för projektet
Normkreativ visualisering i stadsutveckling

Hur kan vi tänka kring vem som får plats i visionerna av planerade byggnader, stadsdelar och områden? Vid detta seminarium kommer vi att få höra en inspirerande genomgång av projektet NormViz tillkomst; vad är normer, vad är normkreativet och hur man kan använda sig av taktiker för normkritisk innovation vid arbete med visualiseringar.

Vid seminariet presenteras och lanseras även en handbok och en guide som har tagits fram i projektet.

Efter seminariet har du möjlighet att fördjupa din kunskap i en workshop tillsammans med projektgruppen som består av representanter från White arkitekter, Chalmers arkitektur, RISE, Skanska och Visual Arena vid Lindholmen Science Park. 

Visual Arena 20 november
11:30 Lunch serveras
12:00 Seminarium
13:00 Workshop

Mer om projektet
Under 2017-2019 har projektet NormViz utvecklat metoder och verktyg för att arbeta med normmedvetet och normkritisk i visualisering av stadsutveckling.
Läs mer här

 

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.