Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Lindholmen Connected 26 oktober

Arrangör
Lindholmen Science Park
Plats
Open Arena, Lindholmen Science Park AB
Datum
26 oktober 2018
Tid
12:00 - 13:00

Lars Stenqvist från Volvokoncernen talar på Lindholmen Connected

Lars Stenqvist, Executive Vice President Volvo Group Trucks Technology & CTO Volvo Group, delar med sig av Volvokoncernens arbete kring morgondagens transportlösningar med elektrifiering, automatisering och uppkopplade fordon. Lars kommer även att prata lite om vad som krävs för att utveckla framtidens produkter.

Varmt välkomna!


Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom bl a inom transport, ICT och media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag finns på plats som utställare. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och de utställande företagen får möjlighet att presentera sig.

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.