Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Lindholmen Connected 15 mars

Arrangör
Lindholmen Science Park
Plats
Open Arena, Lindholmen Science Park AB
Datum
15 mars 2019
Tid
12:00 - 13:30

Lindholmen Connected - Testa framtidens mobilitetslösningar

LIMA - Lindholmen lntegrated Mobility Arena är ett mobilitetsprojekt för alla som jobbar på och i närheten av Lindholmen. I en pilot, som samlar olika transportslag och parkering i en smart tjänst, är LIMAs syfte att förenkla lokala och regionala resor, öka framkomligheten på Lindholmen och bidra till en mer hållbar stad.

Du kommer att kunna använda kollektivtrafik, hyrcyklar, el-scootrar och taxi. Dessutom har du tillgång till delade bilar via en publik bilpool samt företagsbilar. Du kan även dela din egen bil och betala parkering. Allt i en tjänst. Ta chansen och anmäl ditt intresse att vara en del av LIMA den 15 mars!

Varmt välkomna!


Möten som stimulerar affärer
Lindholmen Connected är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom bl a inom transport, ICT och media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Varje gång inleder en spännande keynote speaker och några företag finns på plats som utställare. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och de utställande företagen får möjlighet att presentera sig.

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.