Invajo - Events tool
Arrangör
Lindholmen Science Park
Plats
Visual Arena
Datum
14 - 15 november 2019
Tid
09:00 - 16:00

Snart dags för Audiovisual Days!

Audiovisual Days är mötesplatsen för innovation och kreativt skapande inom film, tv och VR.
Den 14-15 november är det återigen dags att träffas på Visual Arena och ta del av två fullspäckade dagar! 


Vår ambition med Audiovisual Days är att erbjuda ett brett innehåll kring internationellt aktuella frågor, inte bara i filmbranschen, utan för alla som jobbar med utveckling av film, tv, spel, VR/AR/XR och annan rörlig bild.  Vi vill genom dessa dagarna ge dig nya kunskaper och kontaktytor för att skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

I år bjuder vi bl.a. på framtidens film och tv genom Göteborg Film Festival och den senaste rapporten från Nostradamus följt av diskussioner kring hur AI kan komma att användas i audiovisuella branscher. Vi kommer även möta etablerade manusförfattare och lära mer om hur vi bäst arbetar för att skapa tv-serier i writers' room. Förutom allt detta bjuder vi på en exklusiv föreläsning av Alphapanda kring strategisk marknadsföring av film, samt en halvdag vigd åt VR och framtidens teknik.

SE MER AV PROGRAMMET HÄR > 

Eventet är helt kostnadsfritt, men antal platser är begränsat så vänta inte med att anmäla dig!

 

Audiovisual Days genomförs i samarbete med:

logosaudiovisualdays3177.png

Bokning
Antal
Torsdag 14/11 kl. 09.00-12.00 - Göteborg Film Festival och Nostradamus
0
Torsdag 14/11 kl. 13.00-14.30 - Alphapanda - Strategisk marknadsföring av Film
0
Torsdag 14/11 kl. 15.00-16.00 - Writers' room - Hur skriver man tv-serier tillsammans?
0
Fredag 15/11 kl. 9.00-12.00 - En halvdag med VR och framtidens teknik
0
Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.