Detta event har redan ägt rum!

RUNDABORDSSAMTAL OCH FRUKOST PÅ LINDHOLMEN SCIENCE PARK

Arrangör
Lindholmen Science Park, Älvstranden Utveckling, Chalmers konferens och restauranger
Plats
L's Resto, Navet
Datum
6 september 2022
Tid
08:00 - 09:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Den 6 september dukar vi upp till frukost i L's Resto för företag och organisationer som har kontor i Lindholmen Science Parks huvudbyggnad Navet. Denna gång är Lindholmen Science Park värd och berättar om verksamheten och vad som sker närmast under hösten.

Vi öppnar även upp för möjligheten att sitta i mindre grupper med diskussion om gemensamma frågor. Vi lär känna andra hyresgäster i huset och samtalar kring hur vi vill utveckla vår innovationsmiljö och hur vi vill samverka med varandra. 

  • När: 6 september kl 08.00-09.00 
  • Var: L's Resto
  • Inbjudan: Gäller 1-2 personer per företag, som finns i Lindholmen Science Parks huvudbyggnad Navet

Kontaktpersoner:
Hanna Blomdahl, Lindholmen Science Park AB
Camilla Andersson, Älvstranden Utveckling 
Eva Tobisson, Chalmers konferens och restauranger

Varmt välkomna!

Ps. Nominera! Vem tycker du på ett öppet och engagerat sätt skapat förutsättningar för framgångsrika samarbeten under det senaste året? Glöm inte att nominera till Årets Samverkare 2022!

skarmavbild20220217kl235203.png

Lindholmen Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lindholmen Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lindholmen Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.