Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
Lantliv
Plats
Siggesta Gård
Datum
24 november 2018
Tid
10:00

Lantlivs Julverkstad

Välkommen till Lantlivs julverkstad där du lär dig allt från att stöpa ljus och slå in vackra paket till att binda kransar av naturens material och skapa fina buketter. Vi bor på charmiga Siggesta Gård och njuter av god mat och dryck. Det finns också tid att koppla av och ta sköna promenader i de lantliga omgivningarna. Unna dig en mysig helg fylld av skapande!

Kort info:
När:
24–25 november 2018.
Var:
På Siggesta gård som ligger naturskönt på Värmdö, 30 min med bil sydost om Stockholm.
Tid:
Lördag 9–17, söndag 9–15.
Vad ingår:
2 inspirerande dagar med 6 olika delkurser. 2 luncher, 1 middag, 1 frukost samt övernattning på naturskönt belägna Siggesta gård. Juldekorationerna som skapas under kursen får du ta med dig hem. Alla deltagare får också en lyxig goodiebag.
Pris:
6 495 kr (5 995 kr om du är prenumerant).

Under helgen får du flera kreativa workshops och ovärderliga tips på hur du kan tänka, skapa och dekorera inför julen. Kursledarna för helgen är Lantlivs stylister Catarina Skoglund och Nathalie Myrberg även kända som AnnaCate och Babes in Boyland. Catarina/AnnaCate är frilansstylist med ett stort intresse för att skapa stämningsfulla miljöer och bilder. Catarina bor i Göteborgs södra skärgård men hämtar mycket av sin inspiration från Dalarna, där hon har sina rötter. Nathalie är stylist och kreatör och bildar tillsammans med fotograf Mathilda Hildingsson duon Babes in Boyland med säte i Västerås. Deras kreativa workshops är mycket populära och har blivit en stor del av deras verksamhet. Naturen och årstiderna är den röda tråden i skapandet. 

   babesliten.png     annacate01.png
                    Babes in Boyland                                               AnnaCate   


Kursens innehåll:

- Bind rustika kransar. All inspiration du behöver för att skapa fina kransar av naturens skatter.
- Gör egna girlanger. Så skapar du dekorationerna som ger hemmet en personlig julstämning.
- Kreativ paketinslagning. Dekorativa presenter som får mottagaren att känna sig extra speciell.
- Stöp vackra ljus. Praktiska tips och goda råd som hjälper dig att lyckas.
- Duka fint inför vinterns fester. Stylist Catarina Skoglund delar med sig av sina kunskaper om hur du skapar stämningsfulla dukningar.
- Skapa vackra buketter. Sköna arrangemang av säsongens vackraste blommor.

   babesinboylandvinterworkshop6.jpg     babesinboylandvinterworkshop7.jpg     babesinboylandvinterworkshop22.jpg
           Duka det perfekta               Slå in klapparna på nya              Bind de vackraste 
                    julbordet                           och kreativa sätt                           kransarna

 

Boka redan idag och unna dig en plats på höstens mysigaste weekend! Begränsat antal platser. 
Bonnier Magazines and Brands står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schemat eller inställd kurs, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

ERBJUDANDE! Boka för två och få upp till 1299 kr rabatt!

Bonnier Magazines & Brands AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Bonnier Magazines & Brands AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Bonnier Magazines & Brands AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.