Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

LA Business Live - Landskrona näringslivsdag

Arrangör
Landskrona stad & Swedbank
Plats
Landskrona teater
Datum
16 oktober 2020
Tid
07:30 - 12:00

Landskrona teater den 16 oktober 2020

Landskrona stad och Swedbank bjuder in till LA Business Live, en förmiddag för näringslivet i Landskrona där vi lyfter fram intressanta företagare som har en spännande historia att dela med sig av. Vi kommer också bjuda på föredrag om högaktuella ämnen såsom det ekonomiska läget och hur vi ska ta oss igenom dagens utmaningar och komma starka in i framtiden.

 
På programmet:

  • Ola Serneke, grundare och VD för Serneke

  • Olof Manner, Senior rådgivare på Swedbank

  • Tobias Nordström, Head of planning på Oatly

  • Troed Troedsson, samhälls- och framtidsanalytiker

  • LA Talks, ett samtal med Tobias Nord som startat Matscenen, den nya restaurangen på Landskrona teater, samt Robert Lindberg som under hösten öppnar upp Fabriken, ett aktivitetshus i gamla Thorn Lightings lokaler.

Vi öppnar dörrarna klockan 07.30, programmet inleds klockan 08.00 och pågår fram till 12.00. Vi kommer under förmiddagen servera en smakfull frukost inne i salongen.

Om evenemanget:
Vi följer gällande riktlinjer och antalet platser på Landskrona teater är därför begränsat. Du har därför möjlighet att delta på andra sätt. Vi livesänder evenemanget på Linc, vårt företagshus på Föreningsgatan 217 där du kan delta tillsammans med andra företagare. Vi har en moderator på plats och serverar samma frukost som på teatern. Vi kommer också öppna upp fler "noder" vid behov.

Du kan också delta digitalt, antingen hemifrån eller från din arbetsplats. Om du väljer detta alternativ kommer du få en länk via mail innan evenemanget.

Om riktlinjerna ändras kommer vi utöka antalet platser på teatern. Vi kommer då gå ut med en förfrågan till alla som anmält sig till de övriga alternativen.


Evenemanget är kostnadsfritt.

 

 

jpegaltfarg.jpgslcposrgbjpeg0025448.jpg

Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.