Invajo - Events tool

Ven runt

Arrangör
Landskrona stad
Plats
Bäckvikens hamn
Datum
10 - 12 september 2021

Upplev Vens unika natur

 

Under denna vandring upplever vi Vens unika natur. Vi vandrar längs slingrande stigar och genom öppna vidder. Från de mäktiga branterna backafallen som stupar ner mot stranden och havet har vi en fantastisk utsikt ut över Öresund. Lunchen intas i pittoreska Kyrkbackens hamn. 

Längd: 12 km

Turen är krävande och det är därför viktigt att du är van vid längre promenader och att du har bra skor. Turen är anpassad för vuxna.

Lunchpaket med vällagad mat, äpplemust och kaffe ingår i priset. Ta med egen termos till kaffet, vattenflaska och sittunderlag. Det goda matpaketet levereras av House of Hven, Turistgården.

Färjan bokar du på egen hand via Ventrafiken
Boka i god tid så att du får plats på färjan.

Boka följande avgångar:

Landskrona-Ven 10.00
Ven-Landskrona 15.00

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.