Invajo - Events tool

Vandra med havsutsikt

Arrangör
Landskrona stad
Plats
Mötesplats Borstahusen
Datum
11 - 12 september 2021

Vandra längs Skåneleden

 

Vi startar vår vandring i Rydebäck och följer Skåneleden söderut. Vi passerar den pittoreska hamnen i Ålabodarna och vandrar genom naturreservatet Hilleshögs dalar. Utsikten över Öresund har vi med oss hela vägen till vårt mål i Borstahusen.

Turen är krävande och det är därför viktigt att du är van vid längre promenader och att du har bra skor. Turen är anpassad för vuxna.

Längd: ca 10 km

Lunchpaket med vällagad mat, äpplemust och kaffe ingår i priset. Ta med egen termos till kaffet, vattenflaska och sittunderlag. Det goda matpaketet levereras av Kvarteret Erikstorp.

Busstransfer från Mötesplats Borstahusen till Rydebäck kl. 10.00
Transfern ingår i priset.
Beräknad ankomst till slutdestination ca 14.30

Boka till After hike

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.