Invajo - Events tool

Vandra med alpacka

Arrangör
Landskrona stad
Plats
HAKENSTIGEN 93
Datum
10 - 12 september 2021

Meditativ vandring på Ven

Vi vandrar i sakta mak längs slingrande stigar och genom öppna vidder. Alpackan är ett känsligt djur som "läser av" sin ledsagare så du tvingas att slappna av och får på så vis förtroende från alpackan. Du upplever den goda energin från djuret och blir påverkad av deras lugna väsen. Under turen får du också ta del av Vens historia och fakta kring alpackorna.

Vandringen pågår i ca 2,5 h inklusive lunchpaus. 

Lunchpaket med vällagad mat, äpplemust och kaffe ingår i priset. Ta med egen termos till kaffet, vattenflaska och sittunderlag. Det goda lunchpaketet levereras från House of Hven, Turistgården.

Från Bäckvikens hamn där färjan lägger till är det ca 1 km promenad till HvenAlpacka.

Turen är anpassad för vuxna.

Färjan bokar du på egen hand via Ventrafiken
Boka i god tid så att du får plats på färjan.

Boka följande avgångar:

Landskrona-Ven 10.00
Ven-Landskrona 15.00

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.