Invajo - Events tool

Vandra längs å, genom skog och förbi sjöar

Arrangör
Landskrona stad
Plats
Mötesplats Borstahusen
Datum
10 - 12 september 2021

Saxån, Saxtorpsskogen och Ålstorps sjöar

 

Följ med på en härlig vandring som tar oss längs Saxån, genom Saxtorpsskogen och förbi sjöarna i Ålstorp och Hofterups mosse. Detta är en tur som bjuder på varierad flora och fågellivet är rikt både vid sjöarna och Saxån. Vi intar lunchen med utsikt över sjöarna.

Turen är krävande och det är därför viktigt att du är van vid längre promenader och att du har bra skor. Turen är anpassad för vuxna.

Längd: ca 13 km

Lunchpaket med vällagad mat, äpplemust och kaffe ingår i priset. Ta med egen termos till kaffet, vattenflaska och sittunderlag. Det goda matpaketet levereras av Kvarteret Erikstorp.

Busstransfer ingår i priset.

Från Mötesplats Borstahusen till Saxån i Häljarp kl. 09.00
Från Ålstorps sjöar till Mötesplats Borstahusen kl. 13.30

Boka till After hike

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.