Invajo - Events tool

Pilgrimsretreat

Arrangör
Landskrona stad
Plats
Borstahusens kapell
Datum
11 september 2021

Ge dig tid för tanke, vila och inre reflektion

 

Välkommen att följa med på en pilgrimsretreat, där vi går tillsammans under dagen i tystnad. Vi startar och avslutar vid Borstahusens kapell. Sträckan vi går är genom Hilleshögs dalar. Vi kommer inte gå i snabb takt, men du behöver orka gå en längre sträcka. 

 ”Jag är alltid på väg mot en avlägsen destination, bortom det vi kallar tid och rum. Detta mål ger mig mod, ger mig kraft, ger mig inspiration till att möta åren som jag nu har framför mig”​

Lunchpaket med vällagad mat, äpplemust och kaffe ingår i priset. Ta med egen termos till kaffet, vattenflaska och sittunderlag. Det goda matpaketet levereras av Kvarteret Erikstorp.

Svenska kyrkan håller i vandringen.

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.