Invajo - Events tool

Guidad vandring Flora och Fauna

Arrangör
Landskrona stad
Plats
Mötesplats Borstahusen
Datum
12 september 2021

Vandring genom Hilleshögsdalar

 

Vi går går turen tillsammans med Hanna Thosteman, doktorand i växtbiologi vid Lunds universitet. Vi vandrar från Ålabodarnas hamn till Borstahusen.

Längs vandringen har vi chans att se den parasitiska växten klintsnyltrot, den söta färgkullan och om vi har tur hittar vi den något sällsynta strandbetan. Sträckan bjuder på många naturliga boplatser för insekter och fåglar, och vi kommer prata om både djur, växter och natur under dagen.

Turen är krävande och det är därför viktigt att du är van vid längre promenader och att du har bra skor. Turen är anpassad för vuxna.

Längd: ca 6,5 km

Lunchpaket med vällagad mat, äpplemust och kaffe ingår i priset. Ta med egen termos till kaffet, vattenflaska och sittunderlag. Det goda matpaketet levereras av Kvarteret Erikstorp.

Busstransfer ingår i priset.
Från Mötesplats Borstahusen till Ålabodarnas hamn kl. 11.00

Beräknad ankomst till slutdestination ca 14.00

Boka till After hike

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.