Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Cykeltur - I Frans Ekelund spår

Arrangör
Landskrona stad
Plats
Rådhustorget
Datum
9 oktober 2021
Tid
10:00 - 14:00

Guidad tur på cykel i spåren av Landskronas andra stadsarkitekt

Efter sommarens populära upptäcktsfärder i spåren efter Landskronas förste stadsarkitekt Fredrik Sundbärg har nu turen kommit till hans efterträdare.

Under fyra decennier satte Frans Ekelund sin prägel på Landskronas utveckling och har som ingen annan kommit att påverka stadsbilden. Vi tar oss runt med cykel och utforskar genomtänkta boendemiljöer, välgjorda flerfamiljshus och omsorgsfullt skapade detaljer som än i dag sätter färg på staden!

Vi träffas på Rådhustorget och här avslutas också turen.

Egen cykel behövs. Vi cyklar i maklig takt och gör många stopp. Turen är kostnadsfri men föranmälan krävs.

Efter cirka två timmar blir det ett längre stop där ni bjuds på kaffe/ te, vatten och frukt men behöver du ytterligare förnödenheter får du ta med det själv.

Guide: Pier Ågårdh

Landskrona Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Landskrona Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Landskrona Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.