Invajo - Events tool Skapa event gratis

Lärargalans efterfest med Kaliffa

Berns salonger
Näckströmsgatan 8, Stockholm
Visa på karta
12 november 2018
21:30 - 23:59
Lägg i kalender
Arrangör
Lärargalan
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Berns salonger
Datum
12 november 2018
Tid
21:30 - 23:59

Varmt välkommen till Lärargalans efterfest – En hyllning till den nya generationen!

Den 12 november äger Lärargalan rum på Berns Salonger i Stockholm. Under galamiddagen hyllar vi Sveriges framstående lärare som ni elever har röstat fram. Efter galamiddagen förvandlas Berns Salonger till en efterfest då Kaliffa kommer stå för underhållningen. Vi vill skapa en fest där vi får tillfälle att samla elever, lärare, profiler och opinionsbildare från hela Sverige.

I den tiden vi lever i idag är det viktigt att visa vår nya generation hur vi ska behandla andra och framförallt oss själva. Att vara omtänksam och kärleksfull är det mest inspirerande och trendigaste som finns. Alla ska kunna vara sig själva och glöm inte - allt som är operfekt är perfekt!

Med Lärargalans efterfest vill vi visa att vi kan ha en fantastisk kväll och vara ännu härligare personer UTAN alkohol! Därför vill vi bjuda in just DIG och en vän på en alkoholfri efterfest med goda alkoholfria drinkar, tilltugg och sjukt mycket inspiration och underhållning från live-artisten Kaliffa. You don´t wanna miss this!

När: Måndagen den 12 november kl. 21.30
Var: Berns Salonger i Stockholm
Anmälan: Anmäl dig nedan för att garantera din plats på årets efterfest till Lärargalan. Du får gärna bjuda med 1 kompis, men även den personen måste då anmälas nedan. Begränsat antal platser, så först till kvarn!
Pris: 50kr

Vem var du innan alla började berätta för dig om vem du skulle vara?
Ibland börjar vi lyssna för mycket på omgivningens röster så att vi inte hör vår egen.
Ibland blir våra handlingar och tankar en reaktion på omgivningens förväntningar.
Vi vill istället att du ska leva utifrån Dig, Din personlighet och Dina förutsättningar. Välkommen till en efterfest där Vi är Vi!

Varmt välkommen!
Lärargalan Stiftelse