Invajo - Events tool

KICKSTART DIGITALISERING 2018

Länsstyrelsen Stockholm
Regeringsgatan 66, Stockholm
Visa på karta
22 november - 4 december 2018
Arrangör
Länsstyrelsen Stockholm
Boka/OSA
Plats
Länsstyrelsen Stockholm
Datum
22 november - 4 december 2018

Anmälan till Kickstart Digitalisering 2018

Ta chansen att delta! 
Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa – oavsett var på resan man befinner sig. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp att hitta sätt att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. 93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Målgrupp
Små och medelstora industriföretag och industrinära tjänsteföretag i Stockholms län.

Upplägg och omfattning
Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar med inspirationsseminarium, workshops och hemuppgift mellan träffarna. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart Digitalisering ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer - som ingår i ledning eller har motsvarande beslutsfattande position - deltar från företaget. Det kommer att tilldelas några ämnesområden att arbeta med under Kickstart för att påbörja den interna processen. 

Förväntat resultat – ”return on investment”

  • Påbörjad – eller fortsatt – egen digitaliseringsprocess
  • Möjlighet till fortsatt support
  • Tillgång till lokalt och nationellt nätverk

Tid & plats 

Två tillfällen (med hemuppgift mellan tillfällena):

  • Den 22 november 2018 kl. 09 - 16
  • Den 04 december 2018 kl. 09 - 16

Lokal Royal, Länsstyrelsen Stockholm, Regeringsgatan 66, Stockholm.

Vi bjuder på frukost, lunch och fika.

Sista anmälningsdag 8 november!
Deltagandet i Kickstart Digitalisering 2018 är kostnadsfritt, men föranmälan krävs.

Observera de företag som anmäler sig till Kickstarten ska delta vid båda tillfällena! Det är bra om samma personer kan delta vid båda tillfällena.

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir. 

 

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Länsstyrelsen i Stockholm använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Länsstyrelsen i Stockholm. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Länsstyrelsen i Stockholm samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.