Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
KVIST och STD
Plats
Svenska Teknik & Designföretagen
Datum
27 november 2018
Tid
08:00 - 09:00

Välkommen på frukostseminarium

Tisdagen den 27 november anordnar det kvinnliga ingenjörs- och arkitektsällskapet KVIST och Svenska Teknik&Designföretagen ett frukostseminarium för kvinnliga ingenjörer, arkitekter, projektledare och specialister i Stockholm.

Morgonens tema är Slussen! Vi har bjudit in Lisa Jacobsson, biträdande projektchef på Projekt Slussen, Stockholms stad. Lisa kommer att berätta om Projekt Slussen utifrån ett samhällsbyggnadsperspektiv. Vi kommer att få en inblick i vad som händer i projektet och hur området byggs om och anpassas för att möta behoven hos dagens och morgondagens stockholmare.

Under morgonen kommer det även finnas tid för att mingla och nätverka – och vi bjuder självklart på frukost.

Tid: 27 november, kl 8-9, frukost serveras från 07.30

Plats: Svenska Teknik&Designföretagen, Sturegatan 11, Stockholm

OSA senast den 20 november.

Varmt välkommen!

Projektengagemang Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Projektengagemang Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Projektengagemang Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.