Invajo - Events tool
Arrangör
KVIST
Datum
28 november 2018
Tid
08:00 - 09:30

Välkommen på studentseminarium

Onsdagen den 28 november bjuder det kvinnliga ingenjörs- och arkitektsällskapet KVIST in till ett frukostseminarium för kvinnliga studenter i Göteborg.

Under seminariet kommer ingenjören Sara Gustafsson att berätta om sig själv och om möjligheter, utmaningar och fallgropar inom branschen. Dessutom kommer Linda Lönneberg, styrelseordförande för KVIST, att berätta mer om nätverket samt om Projektengagemang som är grundare av KVIST. Det kommer också finnas möjlighet till att ställa frågor om allt som rör branschen och karriärmöjligheter. Vi bjuder självklart på frukost! 

Datum: 28 november

Tid: Kl: 08.30-09.30, frukost serveras från kl: 08.00

Plats: Stigbergsliden 5, Göteborg

OSA senast den 26 november. Antalet platser är begränsade – först till kvarn.

Varmt välkommen!
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Studentseminarium Göteborg
26 nov 2018 (23:59)
0
Projektengagemang Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Projektengagemang Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Projektengagemang Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.