Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
KVIST
Plats
Projektengagemang
Datum
8 mars 2019
Tid
07:30 - 09:00

En kollektivtrafik i förändring – frukostseminarium med KVIST

Fredag den 8 mars bjuder det kvinnliga ingenjörs- och arkitektsällskapet KVIST in till ett frukostseminarium för kvinnliga ingenjörer, arkitekter, projektledare och specialister i Stockholm.

Morgonens tema är En kollektivtrafik i förändring och vi gästas av Karolina Pamp Sandgren, som arbetar som strateg för kombinerad mobilitet på ÅF. Karolina kommer att tala om hur en omvärld i förändring sätter kollektivtrafiken i en ny kontext, om hur det i trendanalyser konstateras att det pågår skiftningar mot ett förändrat resande och att det inom kollektivtrafikbranschen syns ett allt större fokus på kombinerad mobilitet.
 
Under morgonen kommer det även finnas tid för att mingla och nätverka – och vi bjuder självklart på frukost!

Tid: 8 mars, kl 8-9, frukost serverad från 07:30

Plats: Hantverkargatan 25 A, våning 9, Stockholm

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Begränsat antal platser – först till kvarn.

Varmt välkommen!

Projektengagemang Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Projektengagemang Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Projektengagemang Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.