Invajo - Events tool
Plats
Klockstapelsgatan 2
Datum
1 september 2018
Tid
13:00

Invigning av Kulturhuset Storbrunn

Välkommen till en dag full av upplevelser!

Invigningen startar klockan 13:00 och fortsätter ända till kvällen med ett fullspäckat program med musik, litteratur, teater, konst och mycket mer. Boka in dig på en författarträff med Jan Guillou eller på en show med stand-up magi med Johan Ståhl. Skapa tillsammans med Astrid Sylwan i en konstworkshop och träffa lokala författare som Anna Wahlgren och Ulrika Eriksson Amador. Lyssna på Norrskedika Norra, Tindra Line samt Brunnens egna funkiskör.
I biblioteket är det också full fart; i bokbadet kan du upptäcka Berättarskåpet och Mamma Mu läser saga samt sjunger några av sina mest kända sånger i sagohörnan.
I konstrummet visas en utställning med nyinköpt offentlig konst som ska placeras på förskolor i Östhammars kommun.

O.S.A.
Det finns begränsningar för hur många människor som får vistas i biosalongen, därför behöver vi ta föranmälan till Jan Guillou, Johan Ståhl, Norrskedika Norra och Brunnens framträdande. Vi uppskattar även om du meddelar att du kommer närvara på invigningen vid 13-tiden så vi kan förbereda tilltugg och dryck. Du är självklart välkommen att komma utan föranmälan också.
OBS! Bokning sker nedan. Fri entré hela dagen. 


Varmt välkommen önskar Kultur- och fritidsförvaltningen.


Se video från första spadtaget. Dans: elever från Östhammars kulturskola, koreografi: Hasse Braskered

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Invigning och aktiviteter
0
Brunnens kör
31 aug 2018 (23:59)
0
Författarbesök Jan Guilluo
31 aug 2018 (23:59)
0
Stand-Up Magi Johan Ståhl
31 aug 2018 (23:59)
0
Konsert Norrskedika Norra
31 aug 2018 (23:59)
0
Östhammars kommun använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Östhammars kommun. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Östhammars kommun samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.