Invajo - Events tool

Medlemssamråd 2020

14 - 30 januari 2020
Arrangör
Sandra Hertze
Boka/OSA

Kommuninvest Medlemssamråd 2020

Medlemssamråden är tillfällen för medlemskretsen att mötas för information, inspiration och goda samtal. Samråden är en viktig demokratisk kanal för medlemsinflytande. Här behandlas angelägna frågor som senare kan komma upp som beslutsärenden på den formella föreningsstämman. 


Program:

11.45 - Registrering
12.00 - Gemensam lunch
13.00 - Medlemssamråd
14.30 - Kaffepaus
16.00 - Slut för dagen

Läs mer på vår hemsida.

 

Webbsändning

Medlemssamrådet i Stockholm den 29 januari kommer att webbsändas på vår hemsida.
Det kommer finnas möjlighet att inkomma med tankar och frågor på distans via www.menti.com
För att delta på distans krävs ingen anmälan! Sändningen kommer gå att se i efterhand. 

 

Byte av datum för samråd i Örebro och Avesta:

I och med att medlemssamrådet i Örebro tidigare krockade med ett annat event har vi nu bytt plats på samrådet i Örebro med det i Avesta den 21 januari, och därmed flyttat samrådet i Avesta till den 23 januari.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Kommuninvest använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Kommuninvest. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Kommuninvest samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.