Invajo - Events tool Skapa event gratis

Praktisk AI och spännande entreprenörsresa, möt Michael Collaros

Helio - Time Building
Kistagången 12, Kista
Visa på karta
11 december 2018
17:00 - 19:30
Lägg i kalender
Arrangör
Kista Business Network & Kista Science City
Boka/OSA
Plats
Helio - Time Building
Datum
11 december 2018
Tid
17:00 - 19:30

kistabnlogoorig500.jpg

 

Nätverksträff med AI-entreprenören Michael Collaros från Aifloo och AI Hub

Tisdag 11 december kl. 17.00 bjuder Kista Business Network in Kistas företag till nätverksträff med föreläsning om Praktisk AI ur ett företagarperspektiv. 

Nu tänker ni, AI igen men det är det hetaste ämnet i vår värld just nu och det finns så många dimensioner och lager av hur tekniken kan användas. Ni har alla sagt att ni vill höra om tillämpningar. Här bjuder vi på ett Kista företag, Need Insights, som jobbar med Machine Learning och kommer med två kundcase: Smarta Städer och ett om Retail. 

Sedan får vi träffa den superspännande AI-entreprenören Michael Collaros som grundat AI-företag så som Norna, Aifloo (fd. Sting och EIT Digital Kista företag), Noomi och mer jobbar med Deep Learning. Han sitter även i styrelsen för noterade AI-bolag och grundaren till AI Hub. AI Hub är ett nytt samarbete mellan Sverige och Kina i syfte att utveckla nya användningsområden för artificiell intelligens (AI) och ta dem till marknaden. Kina är världsledande inom AI, ska bli intressant att höra vad Michael har att berätta om på det området.


ANMÄL DIG och eventuella kollegor allra längst ner i denna inbjudan!

Morgonens agenda
17.00- 17.15    Registrering
17.15               Lättare förtäring och nätverkande
17.40               KBN och Helio hälsar välkommen
17.55               Vad är på G i Kista Science City! Johan Ödmark, VD,
                        Kista Science City AB
18.00               Jason Mc Million, Need Insights
18.20               Michael Collaros, Norna
18.55               Frågor och fritt nätverkande
19.10               Fritt nätverkande
                           

jasonmcm1.jpg                      michaelcollaros.jpeg      

Jason McMillion, Need Insights                Michael Collaros, NornaVarför ska du delta och vad handlar affärsnätverket om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman alla små- och medelstora företag och företagare i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community för företag och företagare att vidareutveckla sin affär och öka sin kompetens för att ligga i framkant. Driver du eget företag i Kista eller är du anställd och söker möjlighet att träffa och nätverka med andra företag från olika branscher, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen som medlem!

Vi arbetar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl a partner till Kista Science City, PWC, Aspia och EIT Digital. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl a månatliga nätverksträffar och workshops på djupet där det kommer mellan 40 och 75 personer från olika företag i Kista. 

 

PS. Vid förhinder avbokar du dig enklast via din inbjudan, senast 24 timmar innan, vid för sen avbokning eller no-show debiteras en avgift på 395 kr (exkl. moms). 

Läs mer på vår hemsida
Följ oss på Facebook eller LinkedIn för mer information om Kista Business Network och vad som händer i Kista!

 

Tack till våra Partners!
kbnpartnerloggornovember2018.jpg

Välkommen på våra nätverksevent! 

Kista Business Network & Kista Science City

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Kista Business Network
11 dec 2018 (15:59)
0
Iriguchi använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Iriguchi. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Iriguchi samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.